luni, 2 decembrie 2013

Am tot fost intrebata in ultima vreme, pe la diversele evenimente, de ce ar cumpara cineva produse naturale, eco sau bio, dintr-un magazin on-line, cum e http://www.eco-boutique.ro/ si nu dintr-un magazin obisnuit sau un plafar.
Iata si motivele:
* in primul rand am o paleta foarte larga de produse (1.000 produse): alimente (fulgi, cereale, musli, cafea, ceai, gemuri, paste, zahar, sare, otet, uleiuri, seminte, boabe, fructe confiate si uscate, condimente, dulciuri, creme...), cosmetica organica, adica au in compozitie ingrediente de origine naturala, pentru par, ten, corp (sampoane, balsamuri, tratamente, masti, creme, geluri, sapunuri) si produse de curetenie certificate Eco (detergent rufe, nuci de spalat, balsam, detergent vase, covoare, pete, toaleta...).
Daca vreti sa cumparati produse pentru cosul saptamanal, ar trebui sa vizitati practic trei magazine: alimentara, chimice, cosmetice....ori daca alimente gasiti intr-un plafar, cosmetice pe un raft de supermarket, in Galati produse de curatenie bio nu veti gasi in magazine. Prin urmare, de ce sa mergeti in atatea locuri cand in cateva minute puteti vedea oferta http://www.eco-boutique.ro/.
** mare, mare economie de timp si, oamenii gospodari si parintii stiu ce inseamna asta...se traduce in mai mult timp pentru copii sau pentru placerile noastre;
*** economie de bani, mare economie ce vine din doua, chiar trei directii: preturile in eco-boutique.ro sunt mai mici decat in magazine (neavand depozit, chirie, utilitati, salariati...), peste o anumita suma transportul e gratuit si, nu mai depasim lista de cumparaturi, asa cum se intampla in supermarket sau mall.
**** niciodata pe o eticheta a vreunui produs, nu veti gasi informatii complete: la ce foloseste, cum se foloseste, ce efecte are... toate acestea le primiti gratuit din magazinul on-line, pe pagina de facebook, daca va inscrieti la newsletter (din magazin), daca ma sunati oricand, pe blog http://eco-boutique.blogspot.ro/.

Acestea sunt motivele principale pentru care am "construit" acest magazin: multe produse si informatii, economie de timp, bani, efort.

Tine viata in viata!...asta e deviza mea si, asta va doresc si voua!
Succes in tot ce faceti, dar faceti alegeri potrivite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu