vineri, 1 noiembrie 2013

Stiti care este "ginsengul romanesc"?

Beneficiile fructelor de cătină nu au fost descoperite de ieri, de azi. Cei care au depistat întâia dată cât de bine pot ele să facă au fost tracii, hinduşii, grecii, chinezii, mongolii, celţii şi slavii. In cantitatea uriaşă (inzecita fata de citrice) de vitamina C - stă mare parte din puterea cătinii.
I se spune şi ginsengul românesc, dar şi cel mai bun vaccin antigripal. Este plină şi de vitaminele A, B, E, K, dar şi de fosfor, potasiu, magneziu, fier. Despre beta-caroten, ce să mai zicem - are peste nivelul conţinut de morcov. Adăugaţi aminoacizii esenţiali, acizii graşi esenţiali şi veţi obţine o minunăţie de fruct.
Cum o consumăm...?
Se consuma in stare pura, asa cum am cules-o, insa nu are un gust tocmai placut. Este preferata varianta consumului zilnic cu miere de albine, adaugand astfel si beneficiile mierii.
Mai există şi varianta atât de lăudată a uleiului de cătină - vorbim imediat şi despre plusurile lui. O mai puteţi consuma şi ca sirop, dar şi ca dulceaţă... testaţi mai multe variante până când o găsiţi pe cea care vă încântă.
...Şi pentru ce?
Ca să îi dăm o mare mână, chiar un braţ, de ajutor imunităţii noastre, asta e clar. Acum, să o luăm punctual. Este considerată un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic şi chiar anticancerigen.
 Uleiul de catina scade nivelul colesterolului, ajuta in ulcerul gastric, ajuta in afectiuni circulatorii si hepatice.
In cazul uzului intern, căci se foloseşte şi extern la afecţiuni oftalmologice, dermatoze, psoriazis, acnee etc, are un anume efect şi asupra depresiilor, tumorilor, faringitei. Ne-ar ajuta şi în greaua problemă a stresului care ne tot bântuie zilele. Există şi referiri la beneficiile ei afrodisiace sau la capacitatea de a amâna efectele neplăcute ale îmbătrânirii.
Când, de unde o luăm şi cu cât?
http://www.eco-boutique.ro/cumpara/pachet-catina-2-2-2-2-gratuit-7659026



http://www.eco-boutique.ro/cumpara/suc-de-catina-7656017
http://www.eco-boutique.ro/cumpara/suc-de-catina-cu-miere-7656020.

Asadar, alegeti voi cum o consumati si veti constata ca in iarna asta ce bate la usa, raceala si gripa este pentru altii!
Sanatate! +Marius Iordache +Narcis Aurelian MIHAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu